Cykelhjelm med logo

Cykelhjelme med logo er en effektiv måde at fremme din virksomheds image og sikkerhed på. Vi tilbyder godkendte og sikre cykelhjelme med logo. Vi påsætter logo på alle typer af cykelhjelme. Nogle cykelhjelme er mere velegnet end andre i forhold til størrelse på logo eller tekst.

Vores sortiment inkluderer både cykelhjelme og skaterhjelme, som kan monteres med dit logo. Vi har et bredt og dybt udvalg af farver i cykelhjelme, så du kan vælge den farve, der passer bedst til logo eller promoveringen.

Cykelhjelm med virksomhedslogo

Mange virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere cykelhjelme for at fremme sikkerhed og forebygge ulykker. Det kan også være en del af en større plan om at fremme cykling som en bæredygtig og sund transportform. Med cykelhjelme med dit firmas logo på, kan du samtidig markedsføre din virksomhed og øge synligheden ude i trafikken.

Cykelhjelme med logo til kommuner

Vi tilbyder også cykelhjelme med logo til kommuner, børnehaver, vuggestuer og boligforeninger. Det kan være en effektiv måde at fremme sikkerhed og skabe opmærksomhed omkring jeres fællesskab.

Vores cykelhjelme er godkendte og sikre, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Vi har også en bred vifte af størrelser, så cykelhjelmene kan passe både børn og voksne.

Så hvis du ønsker at fremme sikkerhed og samtidig markedsføre dit firma, så er cykelhjelme med logo en oplagt mulighed.

Kontakt os for at få mere information om muligheder for logo på cykelhjelm samt priser. Inden du kontakter os, så gør dig nogle overvejelser omkring følgende:

Antal cykelhjelme
Målgruppe (hvem skal bruge cykelhjelmene) 
Hjelmtype - alm. cykelhjelm, Citylook, Skaterlook, Landevej eller MTB
Farvevalg
Størrelser
Placering af logo - På en side, på begge sider. Bag på
Placering af tekstlinie - På side, på begge sider. Bag på


Når vi har arbejdet os frem til noget specifikt kan vi lave et tilbud på opgaven. Inden produktion sender vi et billede af udvalgt cykelhjelm, hvor logo er påført grafisk. Så placering af logo / tekst er accepteret.

Det tager som udgangspunkt 2-4 uger afhængig af opgavens størrelse og om alle valgte cykelhjelme er på lager eller fjernlager.

Betalingsbetingelser: Faktura 14 dage netto.

Skriv til os på kontakt@cykelhjelm.dk eller ring på telefon 91 95 92 29


Ofte stilles spørgsmål cykelhjelme med logo:


Er der et minimum antal cykelhjelme med logo ved bestilling?

Både ja og nej. Der er en startsomkostning på udarbejdelse af logo som skal fordeles på antallet af cykelhjelme. Jo færre hjelme der bestilles jo højere vil prisen pr. hjelm være. Under 5 hjelme vil prisen være høj, men alt kan lade sig gøre, hvis der er vilje til at betale.


Hvad er startsomkostningen?

Det kommer an på om det er 1 logotryk eller flere logotryk pr. cykelhjelm og i hvilket materiale folien skal være.


Hvor store logoer og tekster kan der påsættes en cykelhjelm?

Det kommer an på hvilken type cykelhjelm der skal logo på. En racerhjelm med masser af ventilationkanaler har ikke store flader til logotryk. Her kan der være tekstlinier og logoer på størrelse med en 5 krone - sådan ish. Er det en cykelhjelm i skaterlook er fladen hvor logo kan påføres større og logo kan være 5-10 cm i højde og bredde. Der opstår udfordringer over disse mål, da en cykelhjelm i skaterlook "krummer" i overfladen.


Kan jeg få lige præcis den farve jeg vil have på selve cykelhjelmen?

Hvis du kan finde den farve i vores sortiment så har vi den. Vi kan ikke producere den farve du præcis ønsker. Så skal du have fat i et andet firma. Vi laver kun logo på de cykelhjelme vi sælger her i shoppen fra alle de store brands. Det gør også at vi kan tilbyde logotryk på godkendte cykelhjelme som samtidig er testet af uafhængige kilder såsom TÆNK, Folksam, Stiftung Warentest og Varefakta.


Har I nogle referencer på cykelhjelme med logo?

Vi har lavet cykelhjelme med logo i 15 år og bruger ekstern ekspertise. Det er folietryk vi anvender på cykelhjelme. Vi holder vores kunders navne for os selv af konkurrencemæssige hensyn. Det er et bredt udvalg af private virksomheder og offentlige virksomheder der handler cykelhjelme med logo hos os. Inden vi sætter en ordre i produktion får kunden et grafisk billede af hjelmen med aftalte logo placeringer på.