Ångerrätt
Om du ångrar ditt köp Du har 180 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerfristen löper ut 180 dagar efter den dag du - har mottagit din vara eller får den sista varan i fysisk besittning, när det gäller en överenskommelse om flera olika varor som beställts i en order och som levereras individuellt. Du måste inom 180 dagar från mottagandet meddela oss att du önskar ångra ditt köp. Meddelandet kan ges i vår returportal som du når längst ner på startsidan eller alternativt via e-post till kontakt@cykelhjelm.com. I ditt meddelande måste du tydligt ange att du önskar utnyttja din ångerrätt. Du kan inte ångra genom att bara neka mottagandet av varan utan samtidigt meddela oss tydligt om detta (Det kommer att finnas returkostnader förknippade med denna åtgärd).

Returnering
Du måste returnera din order till oss utan onödig fördröjning och senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du önskar ångra ditt köp. Du måste bekosta de direkta kostnaderna i samband med återlämning av varan. När du ångrar ett köp via vår returportal eller standardångerformulär kan du sedan köpa en returetikett i vår webbutik. Länken hittar du längst ner på startsidan. Returetiketten kostar från 129 kr. Vid retur är du ansvarig för att varan är paketerad på ett försvarligt sätt. Du bär risken för varan från det att varan levereras.

Delvis ångerköp
Om du har erhållit en kvantitetsrabatt och sedan ångrar en del av köpet och inte längre uppfyller villkoren för att erhålla kvantitetsrabatten, kommer du inte längre ha rätt till rabattvärdet. Om du har erhållit fri frakt och sedan ångrar en del av köpet och inte längre uppfyller villkoren för att erhålla fri frakt, kommer du inte längre ha rätt till värdet av fri frakt.

Gratis byte 1 gång
Vi erbjuder 1 gratis byte. Om du vill utnyttja vårt gratis byte måste du först göra den nya beställningen och sedan fylla i uppgifterna i vårt gratis bytesportal som du når längst ner på startsidan.

Varans skick när du returnerar den
Du ansvarar endast för eventuell förvärring av varans värde som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktionssätt. Med andra ord - du kan prova varan på samma sätt som om du provade den i en fysisk butik. Om varan har provats utöver vad som beskrivits ovan betraktar vi den som använd, vilket innebär att du vid återköp endast får tillbaka en del eller inget av köpbeloppet, beroende på varans handelsmässiga värde. För att få tillbaka hela köpbeloppet måste du alltså göra samma sak som man kan göra i en fysisk butik. Du får prova varan, men inte ta den i egentlig bruk. Du får heller inte ta bort etiketter. Observera att feta fingrar eller fingeravtryck inte gör märken vid provning.

Återbetalning av köpbeloppet
Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka det belopp du har betalat till oss. Vid en eventuell försämring, som du ansvarar för, dras detta belopp av köpbeloppet. Om du utnyttjar din ångerrätt återbetalar vi alla betalningar som vi har mottagit från dig, inklusive leveranskostnader utan onödigt dröjsmål och i alla fall senast 14 dagar från den dag då vi har mottagit meddelande om ditt beslut att ångra köpet. Vi genomför återbetalningen till samma betalningskort som användes vid beställningen, såvida du inte uttryckligen har meddelat oss annat. Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi har mottagit varan tillbaka, om du inte före det har lagt fram bevis för att ha returnerat varan. Om du ångrar köpet ska varan skickas till cykelhjälm.com v/ TK Nethandel, Marielundvej 30, 1. våningen dörr 48, DK-2730 Herlev.

Vad ska jag skicka med tillbaka?
Du ska bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Observera! Vi tar inte emot paket som skickas mot postförskott eller utan distribution. Om du ångrar en del av en order så att det totala priset understiger kvantitetsrabattens gräns - dras kvantitetsrabatten av det belopp som ska krediteras. Om delar av en order ångras så att det totala köpet understiger gränsen för fri frakt kommer cykelhjälm.com att debitera frakt som dras av det belopp som ska krediteras. Vid delvis ångerköp har du inte rätt till återbetalning av leveranskostnader.